Ons borduurkaartenblog: Challenge #46 - geborduurde verjaardagskaart met bloemen

Augustus is zoals jullie merken geen actieve blogmaand geworden. De maand is bijna om en dit is pas mijn eerst post.

Eigenlijk was ik in het begin van de maand al aan dit kaartje begonnen maar twijfelde of ik de combinatie van plaatje en patroontje wel oké vond. Deze morgen de knoop doorgehakt en het in elkaar gekleefd zoals het was en nu ben ik er wel al bij al tevreden over.


Het past goed bij het thema van Ons borduurkaartenblog, namelijk een geborduurde verjaardagskaart met bloemen.
Het gebruikte patroontje is ontworpen door Sjaak.
Het plaatje is van een stansblok van Studio Light met plaatjes van Janneke Brinkman. Prachtige illustraties maakt zij.
Alleen baal ik wat van het blokje want heel veel van de plaatjes zijn helemaal niet mooi gestanst: te hoog, te laag, schuin,... waardoor het plaatje deels wegvalt en er een stuk achtergrond ofzo bijkomt...

Ik twijfel om even met Studio Light contact op te nemen... maar anderzijds was het een blokje uit het Kruidvat, dus heb ik er niet erg veel voor betaald. Vind het vooral zo jammer van die prachtige plaatjes.
Dacht ook even om plakband op de achterkant te doen waar het gestanst is en dan zelf te knippen maar je blijft de stanslijn zien helaas.


Reacties

 1. Prachtige kaart Geke een heel mooi plaatje en alles past heel erg mooi bij elkaar. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het plaatje wat je op de kaart hebt gebruikt ziet er prima uit. inderdaad komt het weleens voor met die kant en klare plaatjes. ik snap dat je baalt want wij zijn netjes! en als dit er dan zo uitziet baal je.... Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is jammer van de plaatjes Geke, daarom kan je beter in een hobbywinkel je spulletjes kopen, dan kan je verhaal gaan halen als er iets mee is.
  Je hebt toch weer een prachtige kaart geborduurd, het plaatje past er wel héél mooi bij, je hebt weer je best gedaan hoor vrouwtje.
  Fijn dat je je mooie kaart mee laat doen bij Ons borduurkaartenblog, dank je wel.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart. Ik vind janneke brinkman vaak heel mooi. Jammer, dat ze zo slordig zijn uitgestanst. Maar zelf knippen is ook heel lastig met al de bloemen. Tenminste ik heb ze nog liggen met zelf uitknippen, erg lastig en priegelig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een mooie kaart Geke en idd mooie illustraties van Janneke Brinkman. De stansvellen die ik koop Van Marieke en Amy design, zijn ook niet altijd even mooi uitgestanst, moet ze ook nog bijknippen, ik heb dus maar beslist om enkel nog knipvellen te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Geke
  Ik vind je plaatje juist heel erg mooi bij je borduurtje passen, het is een mooi geheel dus echt een prachtige kaart.
  Heel jammer van die stansplaatjes en begrijpelijk dat je ervan baalt.
  Bedankt voor je deelname op ons Borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Kaarten maken - Cheerful Sketches Challenge maart kaart 2

Nog een verjaardagskaartje

Kaarten maken - Cheerful Sketches Challenge April