Sketch Saturday Week # 512

Het was heel lang geleden dat ik nog eens een schetskaartje gemaakt had maar dit weekend is het er eindelijk nog eens van gekomen.
Ik moest nog een kaartje maken voor de kerstuitdaging op Kaarteneiland en had geen zin in een borduurkaartje. De schets bij Sketch Saturday sprak me wel aan dus ben ik daarmee aan de slag gegaan.
Dit is het geworden:


Ik heb het muisje ingekleurd met de Twinmarkers van de Action maar ben er niet helemaal tevreden over. Dat ligt aan mij, niet aan de stiften. Nog heel veel oefenen dus...
De stempel is eentje van Penny Black. De sneeuwvlok waar de muis aanhangt, heb ik niet mee gestempeld maar vervangen door een sticker van Kars.
Het papier is van DCWV.

Ik zou met dit kaartje ook willen deelnemen aan de challenge bij Penny Black Saturday Challenge van mei 'Anything Goes'. 

Ik heb me moeten bedwingen om toch niet het stempeltje eraf te halen en opnieuw te maken. Maar ik vind dat ik ook moet leren dat niet alles perfect is, en dat dat ook zijn charmes heeft.
Herkenbaar voor jullie? Of toch maar doorgaan tot het perfect is?

Reacties

 1. This card is absolutely darling! I love your snowflake "balloon," so imaginative. Thanks for joining in the fun over on the Sketch Saturday blog. Good luck!
  ~Jo, SS-DT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een prachtig kaartje. Ik zie niet wat er "mis" aan is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh how cute , and a beautiful card. Thank you for playing along with us at PBSC hope you will join us again next time..
  Hugs Babs DT x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Kaarten maken - Cheerful Sketches Challenge maart kaart 2

Nog een verjaardagskaartje

Kaarten maken - Cheerful Sketches Challenge April