woensdag 20 juli 2016

Beertjes

Deze kaartjes zitten in een pakketje van het merk Pickup. Ik vind de tekening erg mooi maar om ze gewoon zo sec te verwerken vond ik niet leuk. Dus ze een beetje gepimpt met een leuk randje (ik moet bekennen dat ik geen idee heb van welk merk het is, op de mal zelf staat niets van nummer of merk), wat kralen en een bloem of vlinder.
Ik ben wel best tevreden met het resultaat denk ik. Ze zijn een stuk boeiender geworden denk ik zo.zondag 10 juli 2016

Sketch Saturday Week # 420

Heel lang geleden dat ik nog eens een kaartje gemaakt had... had er wel zin in, maar het kwam er gewoon niet van. Gisteren dan toch eindelijk me er eens aan gezet.
Ik ben aan de slag gegaan met de sketch van Sketch Saturday:


En dit heb ik ervan gemaakt:


Bewust heel eenvoudig gehouden. Het papier (DCWV) is op zich al best druk. De stempel is van Penny Black, ingekleurd met aquarelverf en verder afgewerkt met aquarelpotloden om iets meer diepte nog te krijgen.
Niet helemaal tevreden over het resultaat, maar we hebben de smaak weer wat te pakken, dus wellicht volgt er binnenkort nog wel meer op kaartenmaakvlak.

zaterdag 2 juli 2016

Sneeuwvlokken

ter afwisseling van de vele regen van afgelopen tijd...
46 vlakjes zijn er klaar, eentje in wording, en vier vlokjes wachten nog op hun rand.


In de beschrijving die ik heb, maken ze met 59 vlokjes het hele deken. Ik heb al eens de breedte uitgelegd, maar vind het eigenlijk wat smal. Dus de kans is groot dat ik wat meer ga haken om een groter deken te krijgen.
Wordt vervolgd dus.