Ons borduurkaartenblog challenge # 44 Zee en strand

Kaarten maken schiet er echt bij in voor het moment. Af en toe in een 'gestolen' moment of tussendoor begin ik wel aan iets, maar zoals nu is het dan haasten om het op tijd af te hebben. Zo moet ik ook nog de kaart voor de kerstuitdaging voor deze week maken... Wel al wat geborduurd, maar het ineensteken neemt ook altijd nog meer tijd in beslag dan gedacht.

Dit is dus mijn kaartje voor de challenge bij Ons borduurkaartenblog met het thema 'Zee en strand'.


Ik wil het ook graag laten meedoen bij Fadengrafik - Challenge blog.
Ik beken dat ik dit keer serieus tegen mijn 'niets nieuws kopen-voornemen' aangelopen ben. Zeker toen ik al die mooie plaatjes zag die de andere deelnemers op hun prachtige kaarten verwerkt hebben. Maar goed, ik moest het dus met mijn voorraad doen en daar heb ik nog dit plaatje van Sarah Kay gevonden. Het borduurpatroontje is van Jenine. Op haar kaartje had ze bloemetjes verwerkt, echter was het effect met mijn bloemenponsje niet zo mooi. Ook hier weer me moeten inhouden om niet te kijken om nieuwe dingen te kopen - nieuw ponsje, of op zoek te gaan naar zelfklevende schelpjes ofzo (als dat bestaat)... Uiteindelijk heb ik de bloemetjes vervangen door vlindertjes. Om ze wat feestelijker te maken heb ik er een ovalen strassteentje opgekleefd, als lijfje zeg maar.
Nu ik de foto zie twijfel ik ook nog om toch in de boogjes nog kleefparels aan te brengen. Het leek me eerst te druk, maar nu is het precies toch wel leeg...
Afin, een kaartje waar ik dus niet heel erg tevreden over ben zoals jullie horen... Maar misschien met even te laten liggen en later nog eens met een frisse kijk opnieuw te bekijken kan het allicht nog wel goed komen.

Reacties

 1. Wat een
  prachtige zomerse kaart Geke. De kleuren zijn erg vrolijk. Superleuk. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Geke
  Ik neem me ook iedere keer voor om niets meer te kopen, maar alles is zo mooi, ik kan de verleiding niet weerstaan.
  Je hebt een prachtig plaatje gebruikt op je prachtige geborduurde kaart.
  dank je wel voor het meedoen bij Ons borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Geke, wat een plaatje van een kaart. Supermooi gemaakt en wat een schattige afbeelding. Dat is echt jeugdsentiment, ik ben gek op Sarah Kay. Gezellig dat je meedoet met de challenge van Ons borduurkaartenblog. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie geborduurde kaart Geke. Gaaf dat je een oud plaatje heb gebruikt van Sarah Kay. Bedankt voor je deelname bij Ons Borduurkaartenblog. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. That's a lovely summer card, I love the little girl on the beach, and of course the wonderful stitching around her. A wonderful idea to add butterflies to the stitched swirls. Thanks for joining the Fadengrafik Challenge.

  Greetings,
  Veronika DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wow, what a fabulous card. Your card is absolutely amazing. Thank you so much for joining our Challenge at the Fadengrafik Challenge blog.
  Hugs
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Kaarten maken - Cheerful Sketches Challenge maart kaart 2

Nog een verjaardagskaartje

Kaarten maken - Cheerful Sketches Challenge April