Kaart met voorjaarsbollen

Op 'Ons borduurkaartenblog' loopt momenteel een wedstrijd met als opdracht een geborduurde kaart met voorjaarsbloembollen erop.
Eigenlijk ben ik totaal per toeval op deze blog terechtgekomen, toen ik via google voorbeeldkaartjes zocht met een bepaald patroontje. Leuk om deze blog nu ook te kennen.
Dit is het kaartje waarmee ik graag wil meedoen aan de challenge:


Het borduurpatroontje is van Chrissie, uit een van de Hobbydolboekjes (even kwijt uit welk precies). De combinatie met de kraaltjes maakt het tot één van mijn favoriete patroontjes. Het plaatje is een oudje al, van Mireille.

Reacties

 1. Hallo Geke
  Wat ontzettend leuk dat je Ons borduurkaartenblog hebt gevonden, welkom.
  Je hebt een schitterende kaart gemaakt, mooi geborduurd , met een prachtig plaatje.
  Dank je wel voor het meedoen aan de challenge van Ons borduurkaartenblog en graag tot een volgende keer.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, Corrie. Ben echt blij dat blog ontdekt te hebben, want borduurkaartchallenges vind je nergens anders denk ik? Dus ik kom zeker terug voor volgende challenges :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty Geke, en het is inderdaad een schitterend patroon. Borduren met kraaltjes blijkt ook gewoon ontzettend leuk :-). Gezellig dat je ons blog hebt ontdekt, we hopen je nog heel graag terug te zien. Bedankt voor de je prachtige deelname aan Ons borduurkaartenblog. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel, Cindy. Ik ben ook blij met de ontdekking, altijd leuk om zo aan een challenge te kunnen meedoen, gelijk een doel om een leuke kaart te knutselen. Dus ik kom zeker weer langs :-)!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Kaarten maken - Cheerful Sketches Challenge maart kaart 2

Nog een verjaardagskaartje

Kaarten maken - Cheerful Sketches Challenge April