Clean & Simple Stamping 251

Ik nam al geregeld een kijkje op de blog van Clean & Simple Stamping. De veelal eenvoudige, maar net daardoor treffende kaarten vind ik echt genieten!
Tot nu toe was het er nog nooit van gekomen om zelf met hun sketch aan de slag te gaan, tot gisteren dus.
Dit is wat ik ermee gedaan heb:
Ik heb de schets wel een kwartslag gedraaid. Initieel was ik dat niet van plan, maar toen ik alles klaar had, op het stempelen van de tekst na, vond ik het toch iets beter uitkomen zo. Dus vandaar.
Ik heb geprobeerd mijn bloem zo goed mogelijk te baseren op de bloemetjes van het designpapier. Ik ben er zo wel best tevreden over.
Het gebruikte designpapier is van Basic Grey, het cardstock van DCWV onder het motto 'je hebt altijd meer dan je denkt'. Ik was namelijk in het begin echt niet tevreden over de kleur van het eerst gebruikte basispapier. Het klopte net niet. En dan begint de zoektocht... en de bijhorende rommel ook natuurlijk. Uiteindelijk heb ik het perfecte kleur gevonden in een groot kerstpapierblok, waar je het dus helemaal niet verwacht.
De bloem is samengesteld uit bloemen van allerlei verschillende merken, samengehouden met een rode brad.
Het label is een snij- en embosmal van Marianne Design, met een tekstempel erop. Het antwoord op de vraag van welk merk die stempel is, moet ik helaas schuldig blijven.
Het randje heb ik geponst met een Fiscars-randpons. De hoekjes zijn met de welbekende 'billenpons' gemaakt. Afwerken met wat kleefpareltjes van Boekenvoordeel, en klaar :-)!

Reacties

  1. Great take on the sketch - I hope you'll link up at 52 Card Pickup again this week!

    http://www.oldbackporch.com/2013/08/52-card-pickup-231.html

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een verjaardagskaartje

Borduurkaartje 'herfst'

Kaarten maken - Maandpatroon en Challenge 7 bij Steelsteekje