Posts

Posts uit februari, 2013 tonen

Even een beetje reclame maken

voor 'mijn' creatieve forum, Duizendpootje . Oorspronkelijk was de groep ontstaan als een msn-groep, maar bij het sluiten van dat platform, hebben we gekozen om een geheel eigen forum op te zetten.  Het is een heel gezellig groepje waar we voornamelijk praten over onze creatieve hobby's.  Borduren en kaartenmaken, maar ook haken, breien, naaien,...  alles wat maar creatief is, mag aan bod komen.  Uiteraard is een babbeltje over niet creatieve dingen ook altijd mogelijk. Doorheen de loop der tijd is het aantal actieve leden wat afgenomen dus is er zeker ruimte voor nieuwe leden.  Niets moet, (bijna) alles mag, zo kan je de groep nog het beste omschrijven.  Lijkt het jou leuk om met andere creatieve mensen contact te hebben, in een beperkte, besloten groep?  Kom dan zeker eens een kijkje nemen: www.duizendpootje.be .  Welkom!

2 kerstkaartjes

Afbeelding
alweer met mallen uit 'de oude doos'. Hoekmalletje van Joy! 6001/0003, plaatjes van Tina Wenke, uitgegeven door Studio Light. Kleefpareltjes ter afwerking.   Ook op deze kaart heb ik een mal van Joy! gebruikt, nl 6001/0008.  Het plaatje is van Mireille, ook hier nog wat kleefpareltjes te afwerking. Eenvoudig, maar eenvoud siert vaak, dus hopelijk is dat ook hier gelukt.

Banaan - amandelbrood

Afbeelding
Een receptje uit het glutenvrije bakboekje... Het was niet slecht, maar ook niet 'wauw'...  De korst zag er zoals een normale broodkorst uit, binnenin was het nog smeuïg, maar ook erg zwaar.  Logisch wellicht, banaan is altijd wel zwaar.  Eigenlijk deed het me nog het meeste aan banaan-broodpudding denken :-).  Het mocht allemaal iets lichter, maar dat kan ook wel aan mijn (ontbrekende) baktalent liggen.  Ander en beter denk ik, voor nu.