dinsdag 23 oktober 2012

Kerstkaartjes

Elk jaar is er op Yahoo-groep 'Kaarteneiland' een kerst-uitdaging.  Die houdt in dat je elke week een kerstkaartje laat zien.  Techniek enzo is vrij van keuze, als het dus maar een kerstkaart is.
Daarnet heb ik de laatste kaart afgewerkt voor deze challenge, dus de verplichte 47 kerstkaartjes heb ik allemaal klaar.  Er is er nog wel eentje achter, maar dat is altijd een speciale opdracht, die we pas op het einde dan vernemen.
Een deel van de kaartjes zijn hier in de loop van de maanden voorbij gekomen, maar als jullie ze graag eens allemaal samen in een album bekijken, dan kan dat hier.
Dit was het kaartje voor week 42, met een patroontje van Ann's Paperart.

Workshop haken

dat is de titel van het boek dat ik me afgelopen weekend aangeschaft heb.
Ik had hem in de Carrefour al een keer vastgehad, en ook in de Standaard Boekhandel, maar telkens terug in het rek gelegd.  Dit weekend kwam ik hem weer tegen, in Boekenvoordeel nog wel, en zoals jullie zien, tja, een derde keer weerstaan is niet gelukt. 
De dingen op de voorpagina zijn minder mijn ding, maar er staan dus ook prachtige dekens, mooie kussens, leuke beren,...  in.  Daar heb ik wel al allerlei plannen mee.  Tenminste als Frederick af is, en ik eerst nog een ander haakproject klaar heb, namelijk een jasje haken voor de tochtrol voor de voordeur.  Maar daar moet ik dus nog wol enzo voor halen, dus dat vertel ik wel als het zover is.

vrijdag 12 oktober 2012

Frederick the literate - vordering

De voorbije weken schiet het creatieve er wat bij in...  een heel drukke periode is het geweest op verbouwingsvlak.  Maar het komt in orde, vroeg of laat. 
's Avonds had ik niet altijd de fut meer om wat aan Frederick te prikken, maar uiteindelijk kan ik toch best een mooie vordering tonen in vergelijking met de vorige foto:


Mijn deadline van eind november kan ik helaas wel vergeten, dat lukt nooit.  Maar goed, tegen nieuwjaar dan, dat is mijn nieuwe streefdoel.